showing wrong information of my lenovo k6 power device

Gurudatta Sonawane's Avatar

Gurudatta Sonawane

24 Oct, 2017 09:17 AM

My device have SD 435 chipset at clock speed 1.4ghz on all 8 cores. But your app showing first four cluster have 0.0ghz and second four cluster have 1.4ghz but actually all 8 cores are running on 1.4ghz clock speed then why your app showing first four cluster clock speed is 0.0ghz.??

  1. Support Staff 1 Posted by Colin on 24 Oct, 2017 03:07 PM

    Colin's Avatar

    Hi,

    Thanks for letting us know about this, and I'm sorry for any trouble this may have caused you. This is likely to be a frequency reporting issue rather than a problem with your device. I will pass your report along to our development team and let you know as soon as I can if we can provide any updates.

    Could you let me know if you are using the most up-to-date version of Geekbench 4?

    All the best,
    Colin
    Primate Labs Inc.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Already uploaded files

  • Screenshot_20171023-184905.jpeg 165 KB

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac